BLUSH.hu Főoldal

Kútfejek

|
Kapitány Iván az Üvegrigris és a Limonádé rendezőjének legújabb filmje februárban került a mozikba. A lendületes, humoros alkotás a korábbi magyar kultuszfilmeknél már megszokott hatalmas sikerre számíthat.


  "A forgatókönyv elég sok apró részlete már jó ideje megvolt a fejemben. Ezt a kezdeményt fejlesztette tovább egy két tehetséges forgatókönyvíró-hallgatóból, és még két írótársunkból álló csapat, mert rájöttünk, érdemes belőle filmet csinálni. Így született meg a Kútfejek. A karakterek egy része gyakorlatilag a színészekre íródott, tehát figyelembe vettük, hogy ki fog eljátszani egy-egy adott szerepet." -nyilatkozta a rendező legújabb filmjéről.

  S valóban a filmet színvonalas szereplőgárda gazdagítja, hiszen olyan neves színészek fogadták el a rendező felkérését, mint Gesztesi Károly, Kaszás Attila, Ulmann Mónika, Dörner György vagy Szerednyei Béla.

  Kapitány Iván az Üvegtigrissel már bebizonyította, hogy a magyar filmek alkotóinak értékes gyöngyszeme, ám legújabb filmjében forgatókönyvíróként is megcsillogtatja tehetségét, melynek köszönhetően az alkotás még több humorral gazdagszik.

  A Kútfejek lendületes alkotás, mely egy életunt reklámguru nehéz napjáról szól, aki a véletlennek -és persze a balszerencsének- köszönhetően foglyul esik egy benzinkút rablás során. Fogolytársai sem mindennapi emberek, de az őket rabul ejtő bűnözők még a szokottnál is furcsábbak, és nem éppen profik. Sosem lehet tudni, éppen ki áll a pisztoly másik végénél, s hogy egyáltalán sikerül-e a rablás.

  Mindenki másnak mondja magát, mint aki valójában, feltűnik egy titokzatos konténer, végül az amerikai elnök is szóba kerül. Fergetes és fordulatos vígjáték, amiben soha nem tudhatjuk, mit hoz a következő pillanat.

Hossz: 100 perc
Műfaj: akció, vígjáték


Vélemények: Üzenet küldéséhez jelentkezz be vagy Regisztrálj!


2005, Blush.hu
Minden jog fenntartva.